Appartement Westendorf

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Westendorf

Haus Nicole Westendorf

Appartement in Westendorf

Op een fijne locatie, op loopafstand van het centrum van Westendorf, liggen de gezellige appartementen Haus Nicole. Door de centrale ligging is dit kleinschalige complex ideaal voor wintersporters die - behalve om te skien - ook naar Westendof komen voor de gemutlichkeit van de apres-ski en het uitgaansleven. De appartementen zijn eenvoudig, maar gezellig ingericht en voorzien van een compleet ingerichte keuken en nette slaapkamers.

Op 1 kilometer afstand vind je het bruisende centrum van Westendorf en ook de skilift ligt op 1 kilometer. Na het skien, kun je je uitleven in een van de gezellige apres-ski bars in het centrum om daarna een hapje te eten in je eigen appartement of in een van de restaurants in het centrum.

  • € 279,00
  • 2-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Westendorf

Appartement Carolin

Appartement Carolin
vanaf 399,00 EURO
Bekijk Appartement

Haus Nicole

Haus Nicole
vanaf 279,00 EURO
Bekijk Appartement

Chalet Westendorf

Chalet Westendorf
vanaf 299,00 EURO
Bekijk Appartement

An der Piste

An der Piste
vanaf 246,38 EURO
Bekijk Appartement

Choralm

Choralm
vanaf 376,79 EURO
Bekijk Appartement