bus Westendorf

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De Buspendels al vanaf 89 EURO.

Meer informatie..

Met de bus naar Westendorf reizen

Als je niet met de auto naar Westendorf wilt of kunt reizen, dan kan je overwegen om met de trein te gaan, maar je kan ook met de bus op wintersport. De bus is een snelle en redelijk comfortabele manier om op wintersport naar Westendorf te gaan.Helaas zijn er maar drie organisaties die in de winter buspendels naar Westendorf aanbieden: Er zijn wel andere reisorganisaties die buspendels naar Westendorf aanbieden, maar zij verkopen alleen maar stoelen in de bussen van Interbus, de Jong Intra of Snowtime. Of ze bieden alleen maar complete wintersport vakanties met de bus aan.

Bus Westendorf

Vanuit Nederland met de bus op wintersport naar Westendorf

De bus is een erg comfortabele en relatief snelle manier om vanuit Nederland of Belgie naar Westendorf te reizen. De bussen zijn relatief luxe uitgerust en onderweg kan je ook wat te drinken kopen. Bijvoorbeeld fris, thee of koffie. Als je een ticket voor de bus koopt, dan kan je gratis je ski's of snowboard meebrengen. Hiervoor is een speciale ruimte onder in de bus. Zorg wel dat je snowboard of skischoenen en je skimateriaal in een goede zak zit. En zorg dat je die snel terug kan herkennen.

De reis met de bus naar Westendorf begint al op vrijdag. Het exacte tijdstips is afhankelijk van je opstaplocatie, maar is meestal aan het einde van de middag . Gedurende de nacht rijdt de bus over de snelweg naar Westendorf. Jij kan ondertussen lekker slapen, je gaat immers de volgende dag de piste op. De bus komt in Westendorf aan in de loop van de zaterdag ochtend, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden en je eerste bochtjes op de piste kunt maken.

De bus naar Westendorf vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en de exacte prijzen.