Skischool Westendorf

Ben je op zoek naar een skischool in Westendorf? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Westendorf een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Westendorf vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Westendorf. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Westendorf zelf boekt.

Skischool Westendorf - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Westendorf. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Skischool Westendorf - dit ziin de lestijden

Voor de skilessen voor kinderen geldt doorgaans dat de ze beginnen om 10:00 uur (09:45 uur verzamelen). De skilessen eindigen om 15:00 uur. Vraag dit nog wel even bij de skischool na, want door omstandigheden en vakantiedrukte kunnen de tijden worden gewijzigd.

Skischool Westendorf - dit is het weekprogramma

Skischool Westendorf biedt een heel leuk weekprogramma voor kinderen. Dit weekprogramma ziet er ongeveer als volgt uit. Op zondag en/of maandag delen de skileraren de groepen in. En op donderdag of vrijdag worden de traditionele kinderskiwedstrijd in^Westendorf gehouden.

Prijzen skischool Westendorf

De skischolen in Westendorf hanteren allemaal ongeveer dezelfde prijzen. Ter indicatie: een dag les kost ongeveer 70 euro. De kinderen de hele week op skiles kost zo'n 190 euro (excl. de kosten voor lunch met de skischool). De skischool Westendorf hanteert ook speciale tarieven waarmee je veel korting kan krijgen. Dit staat vaak op de website en is ook de vinden op de website van de grootste prijsvergelijker van skischolen: AlpinResorts.com.

Prive skilesWestendorf

Je kunt natuurlijk ook prima terecht in Westendorf voor prive skilessen. Hou er rekening mee dat een halve dag ongeveer 145 euro kost en een hele dag prive les ongeveer 245 euro. Als je prive les boekt in de daluren ('smorgens vroeg, eind van de middag, woensdag of donderdag) kan je vragen om korting.

Snowboardlessen in Westendorf

Je kan natuurlijk ook in Westendorf leren snowboarden. De prijzen zijn gelijk aan die van skilessen. Houd er wel rekening mee dat deze lessen korter zijn.

Snowboardles voor beginners kan vanaf zo'n drie dagen.

Handige tips: skischool Westendorf

Hieronder staan een paar handige tips van de lokale skischoolleider.

Blijf geduldig, of boek een prive skiles
Als jij of je kinderen een groepsles boeken, hou er dan rekeing mee dat de snelheid, de afdaliingen die je maakt en de oefeningen worden aangepast aan de 'slechtste' van de skigroep. In de praktijd betekent dat je op elkaar wacht en dat de leraar geen pistes af gaat waarvan niet zeker is dat alle cursisten het aankunnen.

Wil je toch meer uit je skilessen halen? Ga dan voor priveles.

Een ski helm is een must! Een ski helm is een dikke must op de piste. Je kunt ter plekke (of al in Nederland) een skihelm huren. Maar beter koop je een van de beste skihelmen die online verkrijgbaar zijn.

Een rugbeschermer is voor kinderen ook aan te raden. Nederlandse kinderen skien nog vaak zonder, maar Duitse en Oostenrijkse kinderen gaan zelden nog zonder rugbeschermer de piste op.

Online skiles boeken
Online je
skiles boeken bij de skischool Westendorf kan je veel voordeel opleveren.

Groepsles is voor kinderen beter dan prive les Kinderen imiteren en leren het heel veel van het afkijken van andere kinderen. Wij raden daarom aan om je kinderen niet op prive skiles te doen, maar te kiezen voor groepslessen. Is ook nog een stuk goedkoper en gezelliger ook.