aantal blauwe afdalingen in skigebied Westendorf 122 km aantal cabineliften in skigebiet Westendorf 16
aantal rode afdalingen in skigebied Westendorf 129 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Westendorf 35
aantal zwarte afdalingen in skigebied Westendorf 33 km Westendorf 39
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Woning

Plattegrond Skigebied Westendorf

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Westendorf. Klik op de plattegrond van skigebied Westendorf om de plattegrond te vergroten.Op deze mnanier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Westendorf. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Westendorf je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Westendorf
Plattegrond van het skigebied van Westendorf

Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

SkiWellt Wilder Kaiser-Brixental is een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Tot het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental behoren de plaatsen: Bij SkiWelt Wilder Kaiser Brixental horen de plaatsen: Brixen im Thale, Westendorf, Ellmau, Going, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Scheffau en Soll. De skipas is ook geldig in al deze plaatsen. Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental omvat 279 kilometer pistes, 210 daarvan is kunstmatig besneeuwbaar, er zijn 91 (moderne) skiliften en in een van de maar liefst 80 hutten en bergrestaurants in het skigebied kun je prima lunchen.

Bekijk de geopende liften in het skigebied SkiWelt

Plattegrond skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Klik op de plattegrond van skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Je kunt alvast bekijken welke pistes in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental
Plattegrond van het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental